Dezvoltatorul Shimon Galon lansează proiecte imobiliare de peste 25 milioane euro în București și Craiova

Dezvoltatorul Shimon Galon lansează proiecte imobiliare de peste 25 milioane euro în București și Craiova

Shimon Galon

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2018

Compania de consultanță și management imobiliar Real-Sol, fondată în 2014 de Shimon Galon, fostul șef al dezvoltatorului imobiliar GTC România, lansează patru proiecte rezidențiale în România, în București și Craiova, cu 370 de apartamente, în urma unor investiții de circa 25 de milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele 4 proiecte sunt Amethyst Residence în zona Pipera, North Oasis în zona Sisești, Romanescu Park Residence în Craiova și Dunărea Boutique Rezidential – o clădire de apartamente tip boutique în zona Piața Gara de Nord din Capitală, informație anunțată de Profit.ro din 2015. Fostul Hotel Dunărea avea 7 etaje și 70 de camere, fiind construit între anii 1935-1940. La parter funcționa magazinul Sora, renumit în perioada comunistă.

FOTO Un conac și o podgorie în Valea Călugărească sunt scoase la vânzare. Prețul pleacă de la 465.000 de euro CITEȘTE ȘI FOTO Un conac și o podgorie în Valea Călugărească sunt scoase la vânzare. Prețul pleacă de la 465.000 de euro

Real-Sol activează în țări precum România, Polonia, Ucraina, Lituania, Letonia și Bulgaria, în prezent focusul său principal fiind România. 

Galon, unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori imobiliari de pe piața locală, a realizat la GTC proiecte de birouri, comerciale și rezidențiale evaluate la circa 400-500 de milioane de euro.

Real-Sol a finalizat recent Hotelul Park Inn din orașul polonez Poznan, aflat în managementul rețelei Radisson. Alte două proiecte de referință aflate în derulare sunt un ansamblu rezidențial cu 500 de apartamente în Riga (Letonia) și proiectul rezidențial Gvi Town din București, zona Mihai Bravu, care cuprinde peste 250 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
real-sol
shimon galon