Spațiul fostului hotel Dunărea de lângă Gara de Nord va fi renovat și transformat într-un bloc de locuințe

Spațiul fostului hotel Dunărea de lângă Gara de Nord va fi renovat și transformat într-un bloc de locuințe
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2015

Spațiul în care a funcționat fostul hotel Dunărea de lângă Gara de Nord, aflat în paragină de mai mulți ani, va fi renovat și transformat în bloc de locuințe de către investitorii israelieni care îl dețin, au declarat pentru Profit.ro surse din piața imobiliară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Firma Real-Sol, înființată anul trecut de Shimon Galon, fostul șef din România al dezvoltatorului israelian GTC, este managerul de proiect al viitorului bloc de locuințe.

Proiectul va fi denumit Dunărea Boutique Residential și va cuprinde circa 40 de apartamente cu una, două și trei camere. Termenul pentru finalizarea proiectului este decembrie 2016.

Garsonierele au în medie 40 de metri pătrați, apartamentele cu 2 camere măsoară circa 55 metri pătrați, iar cele cu 3 camere au o suprafață de 64 metri pătrați.

Fostul Hotel Dunărea avea 7 etaje și 70 de camere, fiind construit între anii 1935-1940. La parter funcționa magazinul Sora, renumit în perioada comunistă.

Clădirea este în stare avansată de deteriorare și a fost chiar scoasă la vânzare la un moment dat, prețul solicitat de către investitorii israelieni fiind de 2,7 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel dunarea
investitii
locuinte