Donald Trump Jr vinde apartamente de lux în India

Donald Trump Jr vinde apartamente de lux în India
scris 20 feb 2018

Donald Trump Jr, fiul cel mare al președintelui american Donald Trump, se află într-un turneu de o săptămână în India pentru a vinde proprietăți de lux, relatează marți agenția dpa.

Trump Jr,. care conduce afacerile familiei, a luat parte marți dimineața la discuții cu dezvoltatori indieni, pentru a promova vânzarea de proiecte rezidențiale în patru orașe din India. Mai târziu în cursul săptămânii el urmează de asemenea să țină un discurs de politică externă în capitala New Delhi, scrie Agerpres.

Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Emanoil Dascălu, fost la Aedificia Carpați și Kaufland, în funcția de Director de Construcții pentru România CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Emanoil Dascălu, fost la Aedificia Carpați și Kaufland, în funcția de Director de Construcții pentru România

India reprezintă cea mai mare piață pentru Trump Organization, în afara Statelor Unite, cinci proiecte rezidențiale fiind în desfășurare în orașe ca Mumbai, Pune, Kolkata și suburbia Gurgaon din Delhi.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump jr
india
apartamente de lux