Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, mizează pe o creștere cu 10% a cifrei de afaceri în acest an

Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, mizează pe o creștere cu 10% a cifrei de afaceri în acest an

Emil Gota, director general Elis Pavaje

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 mai 2019

Bazându-se pe inaugurarea în 2019 a unei noi fabrici, a celui mai mare showroom de pavele din țară, precum și pe lansarea unor noi proiecte ambițioase, compania Elis estimează o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în anul curent, apropiindu-se de cifra de 200 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Dezvoltarea pieței rezidențiale în România, precum și faptul că românii au înțeles că amenajarea grădinii și curții fac parte integrantă a design-ului unei case moderne, au dus la dezvoltarea pieței amenajărilor exterioare din țara noastră. Înființată în 1991, în Petrești, județul Alba, compania Elis a reușit să crească semnificativ cifra de afaceri, în special în ultimii 15 ani, de la 4,6 milioane de lei în 2001 la 179 milioane în 2018 și la o echipă de peste 385 de angajați la final de an.

Faptul că românii au înțeles plusul de valoare pe care o curte amenajată îl aduce unei locuințe se reflectă în ponderea de cca 28% pe care lucrările rezidențiale o dețin în toate lucrările contractate. Compania a estimat așadar pentru 2019 o creștere accelerată a afacerilor, cu accent pe creșterea ponderii acestor lucrări rezidențiale și a produselor premium cu 30% în acest an. Pentru a încuraja acest segment, gama de produse pentru acest domeniu a fost extinsă în ultimii doi ani prin adăugarea a noi mixuri coloristice și elemente complementare, precum jardiniere, bănci de grădină sau focare.

˝În contextul unui focus pe dezvoltarea produselor premium și a lucrărilor rezidențiale, intenționăm să oferim valoare adăugată clienților noștri mai ales prin intermediul stilurilor noastre integrate și a calității produselor pe care le oferim. Mulțumită consolidării poziției noastre în piață, anul trecut am reușit o creștere de 11% a cifrei de afaceri. Creșterea pe care o preconizăm pentru 2019 vine pe fondul investițiilor pe care le facem în fabrici, showroomuri și utilaje și nu în ultimul rând pe dezvoltarea și poziționarea brandului Elis ca o companie care oferă servicii complete, de încredere și calitate.˝ a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.

O nouă abordare integrată de business

Cei de la Elis și-au propus să evolueze de la statutul de firmă care produce și vinde pavele si borduri, la cel de companie care propune un întreg concept de design integrat pentru clienții săi. În acest context, începând cu această lună, compania lansează 4 stiluri noi integrate de amenajare exterioara, care conțin elemente de design potrivite oricărei locuințe. Stilurile, denumite Nordic, Carpatin, Iberic și Regal înglobează atât pavaje, borduri cât și mobilier de exterior din beton, produse de decor sau focare, oferind clienților posibilitatea de a se inspira și de a își transforma grădina sau curtea într-o zonă de relaxare pentru întreaga familie și care este în perfectă armonie cu design-ul locuinței.

Produsele pot fi vizionate în showroomul inaugurat pe 18 aprilie 2019, la fabrica Elis din Secuienii Noi, județul Neamț. Cu peste 5.000 mp amenajați, acest al 3-lea showroom este cel mai mare din România, iar în cadrul său se pot găsi toate gamele Elis Premium și Standard, precum și produse de grădină ca și jardiniere, focare sau bănci. Acest showroom reprezintă ultima etapă a unei investiții de 10 milioane de Euro în punctul de lucru de la Secuienii Noi. Mai mult, o a 4-a fabrică Elis urmează a fi inaugurată în semestrul 2 al anului în curs, în Vințu de Jos, Jud. Alba.  Fabricile vor avea capacitate la momentul respectiv pentru un volum total de 20.000mp pavele/ zi. . Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova) și cel menționat din Secuienii Noi (Neamt).

Mai multe detalii puteți afla pe www.elis.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
elis pavaje