eMAG construiește un parc industrial la Joița

eMAG construiește un parc industrial la Joița
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2021

Alături de Primăria Joița, eMAG, cel mai mare retailer local online, anunță înființarea unui parc industrial situat pe o suprafață de teren 290.000 metri pătrați, pe care compania construiește un hub logistic ce se va întinde pe 130.000 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Odată cu creșterea fără precedent a comerțului online, noul hub va fi pus la dispoziția  antreprenorilor care vor să evolueze în noua economie și să facă ecommerce folosind infrastructura pusă la dispoziție de eMAG prin intermediul programului Fulfillment by eMAG (FBE). . Peste 1.000 de firme sunt așteptate în FBE în următorul an.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

„Aceste centre sunt parte din infrastructura pentru noul mod de comerț și parte a noii economii: economia digitală. Estimăm că vom crea minimum 1.200 de locuri de muncă în parcul industrial, iar impactul în economia locală și centrală va fi vizibil, deoarece anticipăm că cererea de bunuri și servicii va crește, iar în zonă vor veni și alți investitori”, a spus Tudor Manea, director general eMAG. 

În vara acestui an va fi dată în folosință o suprafață de 100.000 metri pătrați, urmând ca toate automatizările să fie gata până în septembrie 2022, când tot centrul logistic va fi funcțional.

Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională CITEȘTE ȘI Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională

eMAG mai are un depozit în comuna Joița, din județul Giurgiu, în apropierea autostrăzii A1. Inaugurată în toamna anului 2018, construcția a costat circa 65 milioane de euro și, potrivit companiei, este depozitul este cel mai mare din regiunea Europei de Sud-Est, inclusiv Rusia.

În vara anului trecut, eMAG a anunțat că va investi 90 milioane de euro într-un nou centru logistic, situat la kilometrul 19 al autostrăzii A1, care se va întinde pe o suprafață de 130.000 metri pătrați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
depozit