Enel Energie își mută sediul din Timișoara în clădirea Openville

Enel Energie își mută sediul din Timișoara în clădirea Openville
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2018

Furnizorul de energie Enel a închiriat un spațiu de 430 metri pătrați în clădirea de birouri United Business Center 1 (UBC 1) a ansamblului mixt Openville, lângă Iulius Mall Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție.

Ursus Breweries a semnat cu CTP și devine primul chiriaș al celui de-al doilea parc industrial dezvoltat la Cluj de cel mai mare administrator de parcuri logistice din România CITEȘTE ȘI Ursus Breweries a semnat cu CTP și devine primul chiriaș al celui de-al doilea parc industrial dezvoltat la Cluj de cel mai mare administrator de parcuri logistice din România

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistență, produse de iluminat etc).

UBC 1 are o suprafață închiriabilă de 13.000 mp și reprezintă a doua clădire livrată pe piața locală din Timișoara de către grupul IULIUS și compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel energie
openville
timisoara