EXCLUSIV betahaus intră în România cu un hub lângă Guvern

EXCLUSIV betahaus intră în România cu un hub lângă Guvern

Sursa foto: betahaus

Emil Popescu
Emil Popescu
scris 6 dec 2023

Compania betahaus, operator de spații de lucru în regim coworking, va intra pe piața românească și va deschide prima sa locație în Piața Victoriei din București, lângă sediul Guvernului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

betahaus este un brand internațional, fondat în Berlin, în 2009, de șase studenți aflați în căutarea unor spații neconvenționale de lucru.

Cum se construiesc noi cartiere rezidențiale CITEȘTE ȘI Cum se construiesc noi cartiere rezidențiale

Unul dintre ei, Alexander Mihaylov, a lansat betahaus Sofia în 2012, împreună cu un partener, iar acum compania operează patru locații coworking, toate în capitala Bulgariei, un sistem gândit ca o alternativă atât la biroul tradițional, cât și la cel de acasă sau din cafenele, pentru freelanceri, antreprenori, echipe ale unor companii mari, investitori sau experți.

“Suntem în proces de intrare pe piața din România. Prima noastră locație va fi în Piața Victoriei”, a transmis compania, pentru Profit.ro.

Dezvoltarea mixtă și noile hub-uri de birouri CITEȘTE ȘI Dezvoltarea mixtă și noile hub-uri de birouri

Cu sediul central în Kreuzberg, Berlin, betahaus administrează în prezent spații în trei țări: Germania (Berlin și Hamburg), Spania și Bulgaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
betahaus birouri