EXCLUSIV Lion’s Head, cu cea mai veche firmă de asigurări de viață din Africa de Sud în acționariat, planifică extinderea pe sectorul logistic din România și recrutează un manager Globalworth pentru a-i conduce echipa locală

EXCLUSIV Lion’s Head, cu cea mai veche firmă de asigurări de viață din Africa de Sud în acționariat, planifică extinderea pe sectorul logistic din România și recrutează un manager Globalworth pentru a-i conduce echipa locală

Alina Necula, noul country manager al Lion`s Head în România

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 1 aug 2022

Fondul de investiții Lion’s Head Investments, format printr-un parteneriat între cea mai veche firmă de asigurări de viață din Africa de Sud – Old Mutual - și cea mai mare agenție imobiliară din Bulgaria – AG Capital - își planifică extinderea pe sectorul logistic al pieței imobiliare românești, scop în care a recrutat-o pe Alina Necula în funcția de country manager în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cu o experiență de 15 ani pe piața imobiliară locală, Alina Necula a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Globalworth și Immofinanz.

„Este deopotrivă o reușită profesională și o provocare să mă alătur echipei Lion’s Head. Devine astfel o confirmare interesul de a ne extinde portofoliul în România, pe sectorul logistic și de office, cu precădere în București. Mă bucur să contribui la obiectivele companiei de a-și extinde activitățile și investițiile și de a consolida business-ul. Prioritare pentru noi rămân companiile prezente în Oregon Park și angajații lor, care ne sunt parteneri, nu doar chiriași, și pentru care garantăm prezența și suportul nostru permanent în business“, a declarat, pentru Profit.ro, Alina Necula.

Lion’s Head deține trei parcuri de afaceri, formate din cinci clădiri - două în Sofia și unul în București - cu o suprafață totală de 235.000 metri pătrați și o valoare totală de 350 milioane euro.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, devin favoriți în cursa pentru proprietățile CA Immo din România, cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară locală, semnalată în premieră de Profit.ro. Pot urca pe locul 2 în topul marilor proprietari de b CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, devin favoriți în cursa pentru proprietățile CA Immo din România, cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară locală, semnalată în premieră de Profit.ro. Pot urca pe locul 2 în topul marilor proprietari de b

Investitorul a finalizat în 2019 prima sa tranzacție în România prin achiziția complexului de birouri Oregon Park din București, de la dezvoltatorul imobiliar Portland Trust, la un preț de peste 170 de milioane de euro. În 2019 aceasta a fost considerată a doua cea mai mare din istoria pieței locale, fiind depășită doar de tranzacționarea complexului de birouri The Bridge de către frații Pavăl la un preț de circa 200 de milioane de euro. Între timp, AFI Europe a cumpărat portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle într-o tranzacție de peste 300 de milioane de euro, care a devenit cea mai mare realizată vreodată în România.

La momentul intrării pe piața românească, managerii Lion’s Head au anunțat că țările vizate pentru noi achiziții imobiliare sunt România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Grecia, Croația și Slovenia.

viewscnt
Afla mai multe despre
lion`s head
alina necula