EXCLUSIV Saidel vine la BVB: Vrem noi utilaje, pentru proiecte în România, Germania și Franța

EXCLUSIV Saidel vine la BVB: Vrem noi utilaje, pentru proiecte în România, Germania și Franța

Ana Tower

Emil Popescu
Emil Popescu
scris 25 ian 2022

Compania românească Saidel Engineering, specializată în proiectarea și execuția de fundații speciale, va fi cotată la Bursa de Valori București, în primăvara acestui an. Omul de afaceri Tudor Saidel, acționarul și directorul general al companiei, caută finanțare pentru achiziția de utilaje, astfel încât să poată onora cererea în creștere pentru proiecte din România, dar și alte piețe europene, precum Germania sau Franța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Listarea unui participații minoritare va aduce 1,5-2 milioane de euro, o sumă similară urmând să fie obțină din fonduri europene sau guvernamentale, care să se adauge unei contribuții proprii a acționarului cu o valoare apropiată, de până la 2 milioane de euro.

“Dacă 2020 a fost unul dintre cei mai slabi ani din ultima perioadă, din cauza proiectelor oprite de pandemie, anul trecut soluțiile noastre au început să prindă în piață, iar acum avem cerere mare și vrem să investim în utilaje noi, pentru a accelera dezvoltarea, nu doar în România. Suntem în discuții pentru proiecte în Germania și Franța”, a declarat Saidel pentru Profit.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes

Compania, specializată în domeniul proiectării și execuției de fundații speciale, aduce pe piață soluții patentate, protejate prin brevete de invenții în România și la nivel internațional.

În prezent, angajații Saidel Engineering sunt implicați în construcția de hipermarketuri, fabrici și centre logistice, în România și Serbia. Printre proiecte se numără al doilea magazin Ikea de pe piața locală (la Timișoara) și un mall la Craiova.

“Utilajele cu care lucrăm noi sunt scumpe. De exemplu, un set pentru fundații forate costă circa 3 milioane de euro”, spune Tudor Saidel.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

El lucrează în acest domeniu din anul 1996, a făcut cercetare și a absolvit un program de doctorat în Germania și se află la a cincea generație de ingineri constructori.

Saidel Engineering are aproape 60 de angajați și a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de circa 2,5 milioane de euro, pentru ca anul trecut rulajul să depășească 5 milioane de euro. În portofoliul companiei se află proiecte precum Ana Tower (al omului de afaceri George Copos), Bucharest One, UP-site by Atenor sau The Bridge – toate din București.

viewscnt
Afla mai multe despre
saidel
bvb