EXCLUSIV Victoria Capital Partners, a unui cunoscut DJ din România, face un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii

EXCLUSIV Victoria Capital Partners, a unui cunoscut DJ din România, face un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii

Victoria Corneva, alături de proiectul de pe malul Lacului Morii

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 11 iun 2024

Compania de dezvoltare imobiliară Victoria Capital Partners, deținută de Victoria Corneva – cunoscută sub numele de scenă Vika Jigulina, în parteneriat cu Eduard Lucian Popescu, pregătește actele necesare construirii unui ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii din Sectorul 6 al Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Victoria Capital Partners a cumpărat în 2022 un teren cu o suprafață de 3.326 de metri pătrați cu vedere la insula Lacul Morii, o zonă care a atras interesul mai multor dezvoltatori imobiliari. Spre exemplu, Petre Niculae, unul dintre cei mai prolifici și discreți dezvoltatori de locuințe din Sectorul 6, pregătește în apropiere unul dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din interiorul Bucureștiului, cu peste 4.000 de apartamente.

Planul Victoriei Corneva și a lui Eduard Popescu este să construiască aici un bloc cu mai multe scări și cu 4 până la 6 etaje. În total, sunt propuse 41 de apartamente cu o suprafață totală desfășurată de aproape 5.000 de metri pătrați, ceee ce le plasează în categoria locuințelor premium.

Complexul va beneficia și de 56 de locuri de parcare din care 14 sunt destinate vizitatorilor și spațiilor comerciale planificate.


„Nu sunt la primul proiect. Îmi place foarte mult zona și potențialul ei, asta m-a motivat, și sper ca primăvara viitoare să începem construcția. În prezent, am atras în colaborare compania internațională de arhitectură Noga Architects, care se dezvoltă activ pe piața românească“, a declarat, pentru Profit.ro, Victoria Corneva.

Capitalul social al Victoria Capital Partners este împărțit egal între Victoria Corneva (38 de ani) și Eduard Lucian Popescu, potrivit datelor disponibile în termene.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Victoria Corneva este producătoare muzicală, cântăreață și DJ, cunoscută sub numele de scenă Vika Jigulina. Născută în orașul moldovenesc Cahul, Victoria Corneva s-a mutat în Timișoara în anul 2000 când și-a început studiile muzicale. Ea a colaborat cu Edward Maya la celebra piesă Stereo Love, care a ajuns în fruntea topurilor din peste 20 de țări.

EXCLUSIV Victoria Capital Partners, a unui cunoscut DJ din România, face un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii

Eduard Lucian Popescu este activ pe piața construcțiilor. El are o firmă de construcții în Tulcea care a beneficiat de fonduri europene pentru extindere. EXCLUSIV Familia Tănăsoiu încheie un parteneriat cu investitori din Brașov pentru a extinde cartierul Green Lake, început de greci CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Familia Tănăsoiu încheie un parteneriat cu investitori din Brașov pentru a extinde cartierul Green Lake, început de greci

O serie de antreprenori români au făcut plasamente imobiliare pe piața din București, în ultimii ani, ca o formă de diversificare a afacerilor pe care le desfășoară. Printre ei se numără frații Dragoș și Adrian Pavăl din Bacău, Ovidiu Buluc din București, Cristian Ludovic Pop din București, Cornel și Dan Vulpe din București, Vasile Armenean din Suceava, Dorin Mateiu din Alba, Gheorghe Buzdugan din Cluj, Dobrin Mitriță, Spiru Mantu și Mihai Humă, toți din Galați, Iulian Iuga din Cluj, argeșeni Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea, familia Ionica și Gelu Pașalău din Focșani și familia de medici Andreea și Călin Ciubotaru din București.

EXCLUSIV Victoria Capital Partners, a unui cunoscut DJ din România, face un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii

Aproximativ 17.500 de case și apartamente ar putea fi livrate de către investitori în acest  an în București și împrejurimi, ceea ce s-ar traduce printr-o scădere de 16,5% a ofertei noi, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță imobiliară SVN Romania.

Puțin peste 21.000 de noi locuințe au fost livrate în București și Ilfov în 2023, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, în scădere cu 1,3% comparativ cu rezultatul înregistrat în 2022.
Infografic realizat de Alexandru Urzică
viewscnt
Afla mai multe despre
vika jigulina
victoria corneva
victoria capital partners