Familia Larionesi, proprietara constructorului Campeador, lansează un apart-hotel în Cluj-Napoca în care accesul se face pe bază de cod QR, fără interacțiune umană

Familia Larionesi, proprietara constructorului Campeador, lansează un apart-hotel în Cluj-Napoca în care accesul se face pe bază de cod QR, fără interacțiune umană

Așa arată noul Campeador Inn

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 18 mar 2021

Compania de construcții Campeador, deținută de familia bistrițeană Larionesi, a transformat un cămin de nefamiliști din Cluj-Napoca într-un apart-hotel cu 110 unități de cazare spre care accesul se poate face prin scanarea unui cod QR, fără a interacționa cu recepționerii, o noutate pe piața hotelieră românească, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Daniel și Florin Larionesi, proprietarii Campeador, au realizat această investiție peste drum de centrul expozițional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, pe strada Dâmboviței, nr. 77. Campeador Inn va fi lansat în această primăvară.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

„Complexul însumează un număr de 110 unități de cazare , punând la dispoziția oaspeților camere standard, apartamente și birouri. Primele 44 de camere și 10 birouri vor fi disponibile din această primăvară. Adaptându-ne la situația globală, am implementat un sistem de acces cu QR Code, având scopul de a facilita accesul oaspeților în siguranță, reducând contactul uman, astfel contribuind la reducerea răspândirii coronavirusului. Codul unic QR, obținut prin mobile check-in, permite accesul în locație și camera alocată, evitând recepția. Venim și în întâmpinarea oaspeților aflați în tranzit cu un sistem rapid de self check-in / check-out, pentru a eficientiza timpul necesar procesului. Deoarece cred în nevoia interacțiunii umane, locația este prevăzută cu o zona de recepție, dining și socializare“, a declarat, pentru Profit.ro, Iuliana Poka, managerul hotelului Campeador Inn.

Sistemul de control al accesului este furnizat de compania locală Calirom, iar Campeador este primul lor client pe segmentul accesului prin cod QR.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Clienții apart-hotelului vor avea la dispoziție și un chioșc electronic pentru self check-in și self check-out.

Zece din camerele de la parterul clădirii au fost gândite ca spații pentru birouri, ce pot fi închiriate pe zi, pe lună sau pe termen lung. Camerele au 21 de metri pătrați, plus grup sanitar.

Grupul Campeador a dezvoltat până acum 7 ansambluri rezidențiale în 5 județe din România și în Viena, cu un total de 1.000 de apartamente livrate.

Gradul de ocupare al hotelurilor din România a atins cel mai scăzut nivel, de 5,1%, în luna mai 2020, din cauza restricțiilor guvernamentale privind hotelurile și călătoriile. Odată cu relaxarea restricțiilor, gradul de ocupare a început să crească în perioada de vară, atingând cel mai înalt nivel (17%) în septembrie 2020, înainte de a începe să scadă din nou ca urmare a celui de-al doilea val de infectari cu COVID-19, potrivit unui studiu realizat de Cushman & Wakefield Echinox.

Operatorii hotelieri internaționali consideră Bucureștiul ca fiind una dintre cele mai atractive piețe din regiunile Europei Centrale și de Est și Sud-Estul Europei, urmând îndeaproape piețe mai dezvoltate precum Varșovia, Praga sau Budapesta. Alte orașe țintă din România menționate de operatorii internaționali sunt Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov, unde prezența brandurilor internaționale este scăzută.

viewscnt
Afla mai multe despre
larionesi
campeador
apart-hotel