Lanțul de cafenele 5 to go trece granița și intră în Franța. Urmează Londra

Lanțul de cafenele 5 to go trece granița și intră în Franța. Urmează Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2021

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a trecut granița și a deschis prima unitate în Franța, la Paris, în cadrul unui parteneriat cu Donuterie, afacerea ce deține în acest moment 17 spații la nivel național și alte 7 în Europa (Franța, Belgia și Marea Britanie).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Urmează încă 4 deschideri, deja planificate, în Le Havre, Le Mans, Bruges și o nouă unitate la Paris.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Sub denumirea 5 to go Coffee Corner, conceptul acestor unități se bazează tot pe produse la preț fix, abordat progresiv de la 1 euro și până la 5 euro.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

În luna iulie, 5 to go va intra și în Marea Britanie, la Londra, unde va deschide, tot alături de Donuterie, un 5 to go Coffee Corner.

Cofondatorul lanțului, Radu Savopol, a declarat recent pentru Profit.ro că analizează și extinderea în străinătate, având în trecut discuții, neconcretizate, pentru a intra pe piețele din Polonia, Bulgaria și Republica Moldova.

Lansat în 2015, brandul 5 to go are circa 250 de spații.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele
franta