Forty Ma­nage­ment a primit avizul pentru construcția unui ansamblu imobiliar în Titan

Forty Ma­nage­ment a primit avizul pentru construcția unui ansamblu imobiliar în Titan
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2019

Dezvoltatorul imobiliar Forty Ma­nage­ment & Investments a primit autorizația de construcție și a început lucrările de construire pentru un ansamblu rezidențial, situat lângă parcul Titan din București, a cărui valoare se ridică la 22 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Central District 4 Elemente este dezvoltat pe un teren de 4.596 metri pătrați și cuprinde 1.397 metri pătrați de spații comerciale și două blocuri a câte 11 etaje.

Protest al angajaților Nestle de la Timișoara, nemulțumiți de salariile compensatorii, după anunțul privind închiderea fabricii CITEȘTE ȘI Protest al angajaților Nestle de la Timișoara, nemulțumiți de salariile compensatorii, după anunțul privind închiderea fabricii

„În prezent, avem deja semnat un contract de închiriere pentru 50% din suprafața zonei comerciale, cu un retailer internațional, pentru 15 ani, iar pentru restul spațiului suntem în negocieri finale cu clienți din zona serviciilor. Totodată, am semnat și un agreement de vânzare pentru tot spațiul comercial cu un fond de investiții american, fapt ce validează calitatea și inovația proiectului”, spune Lucian Azoiței, fondator și CEO Forty Management.

Forty Management&Investments este o companie imobiliară care dezvoltă proiecte rezidențiale sub marca Central District și proiecte comerciale sub brandul Trade District.

viewscnt
Afla mai multe despre
forty ma­nage­ment & investments
ansamblu rezidential
parcul titan