FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro

FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2017

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a anunțat că va inaugura la finalul acestui an Shopping City Râmnicu Vâlcea, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cu o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați, Shopping City Râmnicu Vâlcea va avea printre chiriași un retailer de electronice și electrocasnice din România, reprezentanțe ale unui retailer internațional de fashion și un hipermarket Carrefour.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătrați de branduri de fashion, o suprafață pentru hipermarket și servicii de 10.000 de metri pătrați și una de 3.000 de metri pătrați pentru zona de restaurante și divertisment.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va avea și un cinematograf multiplex, dotat cu 6 săli, dar și cu o gamă variată de restaurante și locații fast food, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino și o terasă de peste 350 de metri pătrați, cu vedere spre râul Olt.

Fiscul îl execută din nou pe românul cu cele mai mari datorii la stat. Îi vinde zeci de apartamente și 700 de spații de parcare CITEȘTE ȘI Fiscul îl execută din nou pe românul cu cele mai mari datorii la stat. Îi vinde zeci de apartamente și 700 de spații de parcare

Poziționat pe malul râului Olt, Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de anul acesta, va avea și o parcare de 900 de locuri.

FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. 

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. NEPI deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în București, City Business Centre în Timișoara și The Office în Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopping city ramnicu valcea
nepi