STUDIU Ce condiții pun cei care vor să închirieze un apartament premium

STUDIU Ce condiții pun cei care vor să închirieze un apartament premium
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2017

Aproape trei sferturi dintre cei în căutare de apartamente premium cu una sau două camere pentru închiriere preferă locuințele complet mobilate și utilate, în timp ce în cazul locuințelor cu minim 3 camere situația este exact invers, potrivit unui studiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, în 70% din alegeri, în cazul apartamentelor cu una sau două camere, chiriașii preferă locuințele complet mobilate și utilate.

Pentru apartamentele cu minim 3 camere, în proporție de 80% chiriașii preferă să își aducă propriul mobilier, însă apreciază în mod deosebit finisajele de foarte bună calitate, iar disponibilitatea unui loc de parcare reprezintă o condiție esențială pentru care sunt dispuși să plătească lunar o chirie mai mare de 1.000 euro/lună, arată studiul realizat de agenția imobiliară Nordis. 

Erste a revizuit în sus prognoza de creștere economică a României în 2017, la 5,1% CITEȘTE ȘI Erste a revizuit în sus prognoza de creștere economică a României în 2017, la 5,1%

Aproximativ 50% dintre chiriașii străini sunt interesați de securitatea imobilului. Agenții de pază, precum și camerele de supraveghere constituie un avantaj, iar în unele situații este o condiție esențială.

În cazul bugetelor mari, chiriașii sunt mult mai selectivi, în topul criteriilor fiind amplasamentul, calitatea imobilului, vederea, finisajele și dotările sau nivelul de securitate. Preferate sunt imobilele aflate în complex rezidențial, cu pază permanentă, curte interioară, sală de fitness, saună sau piscină.

viewscnt
Afla mai multe despre
inchiriere apartamente
nordis