FOTO Topul celor mai scumpe vile din București

scris 14 dec 2020

Cele mai scumpe vile de lux din București pornesc de la un preț de vânzare de 5 milioane de euro și ajung la 15 milioane de euro.

eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România CITEȘTE ȘI eMAG: Comenzi de 30 milioane de lei pentru producătorii locali prin programul Deschide România

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO

În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară! CITEȘTE ȘI În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară!

Primele 3 din cele 5 vile incluse în top se află în zona Dorobanți.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

1) 15 locuri de parcare în subsol, trei lifturi, din care unul panoramic, scări din piatră, birouri cu pereți din sticlă, pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați și patru niveluri, cu un preț de 15 milioane euro, conform topului agenției imobiliare Regatta.

2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice CITEȘTE ȘI 2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București

 

2) Pe locul II se află o proprietate cu o suprafață construită de 1.600 de metri și un teren de 700 de metri pătrați, aflată în zona Dorobanți-Capitale și evaluată la 8,2 milioane de euro.

EXCLUSIV Gabriel Popoviciu revine cu noi proiecte în România - FOTO CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gabriel Popoviciu revine cu noi proiecte în România - FOTO

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București


Vila are piscină, saună, sală de cinema, 2 etaje și mansardă.

FOTO Vila familiei Renner, fondatoare a fabricii de incălțăminte Clujana, de vânzare cu 1,2 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Vila familiei Renner, fondatoare a fabricii de incălțăminte Clujana, de vânzare cu 1,2 milioane de euro

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București


3) Vila are o suprafață  construită de 1.300 de metri și un teren de 600 de metri pătrați, cu un preț de 6 milioane de euro (imagini și în GALERIA FOTO)

FOTO Grupul spaniol imobiliar Mantor a finalizat lucrările de consolidare a clădirii istorice Mița Biciclista CITEȘTE ȘI FOTO Grupul spaniol imobiliar Mantor a finalizat lucrările de consolidare a clădirii istorice Mița Biciclista

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București


4) Pe strada Batiștei se află vila care ocupă locul IV, cu un preț de 5,5 milioane de euro. Suprafața construită este de 2.500 de metri, iar terenul măsoară 2.135 de metri pătrați.

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București


5) Proprietatea de pe locul V, aflată în zona Kiseleff, costă 5 milioane de euro și include un imobil de 1.200 de metri pătrați, cu 20 de camere și un teren de 910 metri pătrați. Construcția are 20 de camere, două bucătării, șapte băi, trei balcoane și trei terase, iar în curte dispune de 10 locuri de parcare (Imagini și în GALERIA FOTO)

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vile
cele mai scumpe vile
dorobanti