Franciza de agenții imobiliare Re/Max România depășește 40 de birouri la nivel național

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România depășește 40 de birouri la nivel național
scris 20 dec 2018

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, a ajuns la un număr total de peste 40 de birouri și peste 320 agenți în toată țara.

În ultimul an, Re/Max a inaugurat 18 birouri noi în România, ultimele două francize deschise fiind Re/Max Plus, din Craiova (în luna octombrie) și Re/Max Funimob, din Brașov (în luna noiembrie).

Re/Max este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment.

Surpriză: Un fond de investiții listat în Amsterdam intră pe piața imobiliară românească printr-o tranzacție de 29 de milioane de euro ce vizează achiziția de clădiri de birouri, depozite și apartamente CITEȘTE ȘI Surpriză: Un fond de investiții listat în Amsterdam intră pe piața imobiliară românească printr-o tranzacție de 29 de milioane de euro ce vizează achiziția de clădiri de birouri, depozite și apartamente

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
imobiliare