Globalworth numește un nou Director General pentru România, fost la Deutsche Bank, Endava, Fujitsu, Rank Xerox

Globalworth numește un nou Director General pentru România, fost la Deutsche Bank, Endava, Fujitsu, Rank Xerox

Marian V. Popa

scris 12 ian 2021

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), l-a numit pe Marian V. Popa în funcția de Director General pentru România. 

În acest rol, Marian V. Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, și va fi responsabil cu gestionarea activităților companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaționale, administrative și dezvoltarea business-ului. 

FOTO Octavian Tănase, proprietarul retailerului de mobilă Serico și primul partener al lui Dan Șucu, intră pe piața rezidențială, lângă sediul Oracle CITEȘTE ȘI FOTO Octavian Tănase, proprietarul retailerului de mobilă Serico și primul partener al lui Dan Șucu, intră pe piața rezidențială, lângă sediul Oracle

Marian V. Popa a lucrat anterior la Deutsche Bank, Endava, Fujitsu, Rank Xerox.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele țări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.

Portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naționale și multinaționale.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara, Constanța și Pitești, în timp ce în Polonia proprietățile sale se regăsesc în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
marian v. popa