Grupul elvețian Artemis a finalizat o investiție de 10 milioane de euro în Parcul Industrial Artemis din Timiș

Grupul elvețian Artemis a finalizat o investiție de 10 milioane de euro în Parcul Industrial Artemis din Timiș
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2023

Grupul elvețian Artemis, cu activități în dezvoltare imobilliară în zona industrială, a finalizat o investiție de 10 milioane de euro în cea de-a patra clădire din cadrul Parcului Industrial Artemis, din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chiriașul noii clădiri, producătorul de ferestre și uși Mondo Style, va produce sisteme de PVC și aluminiu în noua unitate de producție, care are o suprafață de 10.000 de metri pătrați. 

EXCLUSIV Un grup de investitori turci, din care face parte un fost bancher șef și un top manager Deloitte, pregătește un ansamblu rezidențial premium în mijlocul Bucureștiului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un grup de investitori turci, din care face parte un fost bancher șef și un top manager Deloitte, pregătește un ansamblu rezidențial premium în mijlocul Bucureștiului

„Cu noua investiție de peste 10 milioane de euro, investițiile totale ale grupului Artemis în România se ridică la peste 70 de milioane de euro în ultimii 10 ani”, a declarat Dr. Adriana Cioca, Managing Director al Artemis Group România.

Artemis intenționează să extindă Parcul și are în plan pregătirea următoarei faze de dezvoltare industrială. 

Grupul elvețian Artemis Holding, cu sediul în Elveția, deține Grupul Franke, Grupul Artemis Real Estate, Grupul Artemis Asset Manangement și Feintool. Grupul Artemis numără 11.000 de angajati in toata lumea și a avut vânzări consolidate în 2022 de 3,6 miliarde de franci elvețieni.

Artemis Real Estate este prezent pe piața din România de 15 ani, cu investiții în peste 170 hectare de teren strategic localizate în vestul țării, orientate pe dezvoltări industriale. 

Artemis este și co-proprietar în proiectul Banat Business Park, de 40 hectare.

viewscnt
Afla mai multe despre
artemis
depozit