Immochan începe anul viitor construcția a 150 de locuințe în Coresi Brașov

Immochan începe anul viitor construcția a 150 de locuințe în Coresi Brașov
scris 17 dec 2015

Immochan România începe cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului Coresi din Brașov, respectiv zona rezidențială cu un potențial de 3.000 de apartamente, pe o suprafață de 46 de hectare. Complexul rezidențial va fi dezvoltat printr-un parteneriat joint venture cu Avantgarden Immo Invest, companie deținută de Daniela Kasper, și se va numi Coresi Avantgarden.

”Investiția se ridică la circa 100 milioane de euro și este asigurată 50% de Immochan și 50% Avantgarden”, a declarat pentru Profit.ro, Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Complexul va include trei tipuri de locuințe: de tip studio, apartamente de două și trei camere.

Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va cuprinde 150 de apartamente, iar lucrările de construcție vor începe în perioada martie-aprilie 2016.

"Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcție de capacitatea de absorbție a pieței", a arătat Tatian Diaconu.

În primele două faze ale proiectului Coresi, construit pe terenul fostei uzine Tractorul, cuprind spații de retail, dintre care prima etapă, Coresi Shopping Resort, a fost lansat în martie 2015.

Immochan România are patru direcții de business, respectiv dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan, leasing pentru galeriile comerciale și a retail park-urilor, activități de property management pentru galeriile comerciale și valorizarea patrimonială a proprietăților grupului Auchan.

Immochan a fost înființat în 1976 pentru a gestiona patrimoniul grupului francez Auchan, iar acum operează 375 de centre comerciale în 12 țări, cumulând 2,3 milioane de metri pătrați de galerii comerciale.

Prin proiectul Coresi Avantgarden, compania își diversifică activitatea într-un domeniu nou – acela al dezvoltărilor rezidențiale.

Avantgarden Immo Invest este o companie specializată în promovarea, realizarea și comercializarea de proiecte rezidențiale, condusă de Daniela Kasper. Compania are un portofoliu de proiecte reprezentative, cumulând 1.300 de apartamente construite în perioada 2006-2016: complexele rezidențiale Avantgarden1 și Avantgarden2 Brașov și proiectul Avantgarden Tractorul, finalizat în 2016 și comercializat în totalitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
coresi
brasov
locuinte