Immofinanz a realizat venituri din chirii de 31,4 milioane euro în România în perioada mai-decembrie 2016

Immofinanz a realizat venituri din chirii de 31,4 milioane euro în România în perioada mai-decembrie 2016
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2017

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, a raportat pentru perioada mai-decembrie 2016 venituri din închirieri în România în valoare de 31,4 milioane de euro, care reprezintă 20,1% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup, potrivit datelor raportate vineri de grup. Compania nu are date comparative pentru perioada similară din anul 2015, pentru că și-a schimbat modul de raportare a rezultatelor financiare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Între mai și decembrie 2016, grupul a raportat venituri din închirieri de 156,7 milioane euro în toate țările în care este prezent, față de 155,7 milioane euro în perioada mai-decembrie 2015, scrie News.ro.

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 21,1% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia.

”Cele 73 de proprietăți (17 investiții finalizate, trei proiecte în dezvoltare, nouă proiecte imobiliare adiționale [apartamente destinate vânzării după finalizare] și 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 843,2 milioane de euro”, arată raportul Immofinanz.

Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale grupului în România se ridică la 71,2 milioane de euro.

EXCLUSIV Președintele ANAF pregătește în Spațiul Privat Virtual facilități pentru firme care vor schimba relația acestora cu Fiscul CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Președintele ANAF pregătește în Spațiul Privat Virtual facilități pentru firme care vor schimba relația acestora cu Fiscul

Pe parcursul anului financiar scurtat 2016, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut semnificativ, până la 95,8%, de la 90,4% la 30 aprilie 2016.

Piețele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Din grupul dezvoltatorului austriac Immofinanz fac parte companii active, în România, în domeniul închirierii de imobile cu destinație birouri: Bucharest Corporate Center (BCC) SRL, Cora GS SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Băneasa Airport Tower SRL și Băneasa 6981 SRL.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
chirii
venituri