Impact Developer & Contractor numește un nou Director de Dezvoltare

Impact Developer & Contractor numește un nou Director de Dezvoltare

Constantin Sebeșanu

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2021

Impact Developer & Contractor își consolidează echipa prin numirea lui Constantin Sebeșanu în poziția de Director de Dezvoltare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, Constantin Sebeșanu va ajuta la extinderea companiei la nivel național prin noi construcții sustenabile.

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP va investi 116 milioane euro în România, în următorii doi ani CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP va investi 116 milioane euro în România, în următorii doi ani

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Printre proiectele dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial în Constanța, Boreal Plus.

De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
constantin sebeșanu