Impact își suplimentează investiția la ansamblul rezidențial Greenfiled din Băneasa cu un nou teren

Impact își suplimentează investiția la ansamblul rezidențial Greenfiled din Băneasa cu un nou teren

Sursa foto: Semisatch / dreamstime.com

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 dec 2017

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a cumpărat un teren de peste 4.100 metri pătrați în apropierea ansamblului rezidențial Greenfiled din Băneasa, pe care îl are în portofoliu și pentru care a obținut, în prima parte a verii, finanțare de la fonduri de investiții administrate de Credit Value Investments din Polonia și un împrumut de la Piraeus Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Terenul a fost cumpărat cu 655.500 euro.

Pentru complexul Greenfield, Compania a obținut, în prima parte a verii, Impact a derulat o emisiune de obligațiuni de 12 milioane euro, cumpărată de fonduri de investiții administrate de Credit Value Investments din Polonia, și a semnat un împrumut de 32,73 milioane lei contractat de la Piraeus Bank.

Săptămâna trecută, obligațiunile denominate în euro emise de Impact, instrumente financiare având scadența în anul 2022, au ajuns pe bursă, după o ofertă nesubscrisă integral.

CONFIRMARE Guvernul a aprobat renovarea Sălii Palatului, cu 30 milioane euro, printr-un împrumut de 180 milioane euro pe 20 ani de la BDCE, după ce dirijori faimoși au reclamat condiții proaste la concerte CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Guvernul a aprobat renovarea Sălii Palatului, cu 30 milioane euro, printr-un împrumut de 180 milioane euro pe 20 ani de la BDCE, după ce dirijori faimoși au reclamat condiții proaste la concerte

Dezvoltatorul imobiliar Impact a atras peste 12 milioane euro de pe bursă, dar sub jumătate față de țintă. Banii se duc în Luxuria Domenii Residences, proiectul anunțat luna trecută de Profit.ro Impact a avut anul trecut venituri totale de 194,5 milioane lei și un profit net de 29,6 milioane lei.

Impact își suplimentează investiția la ansamblul rezidențial Greenfiled din Băneasa cu un nou teren

Deși și-a sporit vânzările de locuințe cu 30%, dezvoltatorul imobiliar a raportat pentru primul semestru al acestui an un profit net cu 1,5 milioane de lei mai mic comparativ cu perioada similară a anului trecut. În primele 9 luni ale acestui an, compania a consemnat un declin de 15,78% al veniturilor din vânzările din stocul de proprietăți rezidențiale, la 93,77 milioane lei, de la 111,34 milioane lei în primele 3 trimestre ale din 2016, iar profitul net a înregistrat un picaj de 51,77%, la 13,48 milioane lei, față de 27,95 milioane lei.

Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48% și are o capitalizare de piață de 304,2 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
bvb
bursa
luxuria
obligatiuni