Leroy Merlin deschide al 11-lea magazin din România, la Târgu-Mureș

Leroy Merlin deschide al 11-lea magazin din România, la Târgu-Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 feb 2016

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide, la sfârșitul săptămânii viitoare, un magazin în Târgu-Mureș, situat într-un spațiu ocupat anterior de bauMax, și ajunge astfel la o rețea de 11 magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul magazin este situat în cadrul Promenada Mall pe strada Gheorghe Doja și are o suprafață de 14.000 metri pătrați.

În plus, magazinul, unde vor lucra 100 de angajați, are și o zonă de Drive-In de 4.000 metri pătrați, unde clienții pot intra cu mașina. 

"Magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș este cel de-al cincilea magazin din rețeaua noastră în zona Transilvaniei. Alături de Cluj, Sibiu, Brașov, consider că Mureșul își merită locul printre cele mai dinamice județe din punct de vedere economic, social și cultural din această regiune a țării, cu o dinamică remarcabilă în ultimii 5 ani", a declarat, într-un comunicat, Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

Leroy Merlin vrea să ajungă la 16 magazine anul viitor și vede potențial pentru 20-25 de unități CITEȘTE ȘI Leroy Merlin vrea să ajungă la 16 magazine anul viitor și vede potențial pentru 20-25 de unități

Lamy spunea, la finalul anului trecut, că vrea să ajungă în acest an la 16 magazine în România, exclusiv prin rebranduirea magazinelor preluate de la bauMax. El preciza tot atunci că valoarea investiției în rebranduirea unui magazin este de 1-1,5 milioane de euro.

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața autohtonă din 2011, atunci când a deschis primul magazin în Chitila. În 2014, Leroy Merlin a preluat 15 magazine din România ale rețelei bauMax.

Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo și concurează în România cu retaileri precum Praktiker, Dedeman, Hornbach, Mr. Bricolage și Kingfisher. În prezent, în România, funcționează 10 magazine Leroy Merlin (două magazine în București - în complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, două în Cluj-Napoca și câte unul în Bragadiru, Ilfov, Craiova – Electroputere Mall, lângă Ploiești (comuna Blejoi), în Brașov, în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu și în Constanța pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 207). 
viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin