Leroy Merlin deschide la Constanța cel de-al nouălea magazin al rețelei

Leroy Merlin deschide la Constanța cel de-al nouălea magazin al rețelei

Frederic Lamy, director general al Leroy Merlin România

scris 28 ian 2016

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin deschide la jumătatea unii februarie cel de-al nouălea magazin din rețeaua proprie, care va fi situat la Constanța.

Magazinul, situat într-un spațiu ocupat anterior de bauMax, se întinde pe o suprafață de 11.800 metri pătrați și va avea 100 de angajați.

Directorul general al Leroy Merlin România, Frederic Lamy, spunea la finalul anului trecut, că vrea să ajungă în acest an la 16 magazine în România, exclusiv prin rebranduirea magazinelor preluate de la bauMax.

Frederic Lamy preciza tot atunci că valoarea investiției în rebranduirea unui magazin este de 1-1,5 milioane de euro.

În prezent, în România, funcționează opt magazine Leroy Merlin (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, un magazin în Brașov, un magazin în Cluj-Napoca, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu). 

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața autohtonă din 2011, atunci când a deschis primul magazin în Chitila. În 2014, Leroy Merlin a preluat 15 magazine din România ale rețelei bauMax.

Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo și concurează în România cu retaileri precum Praktiker, Dedeman, Hornbach, Mr. Bricolage și Kingfisher.  

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
bricolaj
constanta