Leroy Merlin deschide pe 12 mai primul magazin din Moldova, la Suceava

Leroy Merlin deschide pe 12 mai primul magazin din Moldova, la Suceava
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 5 mai 2016

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 12 mai, în orașul Suceava, cel de-al doisprezecelea magazin din rețeaua proprie și primul din regiunea Moldovei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul se întinde pe o suprafață de 11.000 metri pătrați și are circa 30.000 de produse. În unitatea din Suceava lucrează 95 de persoane.

“Deschiderea primului magazin Leroy Merlin în Moldova confirmă o dată în plus angajamentul nostru față de piața din România, pe care ni l-am asumat încă de la lansarea primului magazin, în 2011.  Zona Moldovei este o zonă în care credem și care  deține un mare potențial de dezvoltare în viitor” , a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Leroy Merlin vrea să ajungă la 16 magazine anul viitor și vede potențial pentru 20-25 de unități CITEȘTE ȘI Leroy Merlin vrea să ajungă la 16 magazine anul viitor și vede potențial pentru 20-25 de unități

În prezent, în România, funcționează 11 magazine ale retailerului de bricolaj (câte două magazine în Cluj-Napoca și București și câte un magazin în Ilfov, Craiova,  Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Târgu Mureș). 

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața românească din 2011, atunci când a deschis primul magazin în Chitila. În 2014, Leroy Merlin a preluat 15 magazine din România ale rețelei bauMax.

Leroy Merlin România face parte din grupul Adeo și concurează în România cu retaileri precum Praktiker, Dedeman, Hornbach, Mr. Bricolage și Kingfisher.

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franța și al treilea retailer la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
bricolaj
leroy merlin
deschidere
suceava