Lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanța se vor încheia în luna mai a anului viitor

Lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanța se vor încheia în luna mai a anului viitor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2023

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat că lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanța se vor încheia în luna mai a anului viitor, urmând să mai aibă loc o serie de lucrări suplimentare care nu fuseseră incluse în proiectul inițial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Adrian Veștea se află luni, într-o vizită în județul Constanța și a dorit să afle care este stadiul lucrărilor la Sala Polivalentă și la Cazinou.
“În cursul zilei de astăzi am vizitat două dintre obiectivele care sunt în derulare de către Compania Națională de Investiții. Vorbim de Sala Polivalentă. În urma discuțiilor avute cu constructorul înțeleg că termenul de finalizare va fi anul viitor, până în luna martie se vor finaliza lucrările. De altfel, înțeleg că este și o competiție de baschet, o competiție internațională, care este antamată în iunie de către Federația Română de Baschet”, a afirmat ministrul Dezvoltării.

FOTO Grand Development, condusă de un fost fondator Meta Estate Trust și SVN România, investește peste 12 milioane euro într-un ansamblu imobiliar lângă Brașov. Maratonul Imobiliar cu cei mai importanți jucători, la PROFIT NEWS TV CITEȘTE ȘI FOTO Grand Development, condusă de un fost fondator Meta Estate Trust și SVN România, investește peste 12 milioane euro într-un ansamblu imobiliar lângă Brașov. Maratonul Imobiliar cu cei mai importanți jucători, la PROFIT NEWS TV

El s-a referit și la stadiul lucrărilor la Cazinou, scrie News.ro.

“Din câte vedem cu toții, este într-un progres destul de bun pe vechiul contract. Urmează ca o parte din lucrările care au reieșit în urma proiectului și după constatările făcute în momentul implementării acestor lucrări, urmează să fie realizate în urma unei proceduri de achiziție care, de altfel, este în derulare. Compania Națională de Investiții va face tot ceea ce stă în putere ca acest obiectiv să fie redat cât se poate de repede publicului. Înțeleg că anul viitor, începând cu luna aprilie, mai cel târziu fiindcă lucrările suplimentare se vor întinde până în luna mai, vom avea un obiectiv care va fi finalizat și care va fi pus la dispoziția tuturor celor care fie sunt din Constanța, fie vor vizita Constanța, fiindcă înțeleg că va fi și un muzeu la subsol și vor fi o serie de spații destinată diverselor activități”, a mai declarat Adrian Veștea.

viewscnt
Afla mai multe despre
casino constanța
modernizare