Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare cu 268 de apartamente

Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare cu 268 de apartamente
scris 14 dec 2020

Impact Developer & Contractor livrează a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence din zona Expoziției. Aceasta cuprinde 4 clădiri cu un total de 268 de unități.

Proiectul Luxuria Residence a ajuns astfel la un total de 500 de apartamente finalizate, corespunzătoare primelor două etape de dezvoltare, alte 130 de unități fiind în construcție, în faza a treia, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021.

CONFIRMARE Skanska vinde două clădiri de birouri, cu pistă de alergare pe acoperiș, către S IMMO. Cea mai mare tranzacție a Skanska pe piața românească. Proprietarul mallului Sun Plaza devine un jucător redutabil pe sectorul birourilor din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Skanska vinde două clădiri de birouri, cu pistă de alergare pe acoperiș, către S IMMO. Cea mai mare tranzacție a Skanska pe piața românească. Proprietarul mallului Sun Plaza devine un jucător redutabil pe sectorul birourilor din România

Luxuria va include, la finalizarea lucrărilor, 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
luxuria residence