Tranzacție - One United Properties preia Rahmaninov Residence de la Dorin Mateiu

Tranzacție - One United Properties preia Rahmaninov Residence de la Dorin Mateiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2020

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a preluat de la Dorin Mateiu ansamblul imobiliar Rahmaninov Residence, situat la marginea Parcului Verdi din București și lansat pe piață anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ansambul se întinde pe o suprafață construită de 23.000 mp, dispusă pe P+8 etaje cu 3 scări de acces.

FOTO Topul celor mai scumpe vile din București CITEȘTE ȘI FOTO Topul celor mai scumpe vile din București

Complexul, rebranduit One Rahmaninov, este format din 86 de unități rezidențiale de lux, dintre care 50% au fost deja vândute. Restul procentului de apartamente disponibile va intra în managementul dezvoltatorului One United Properties.

Vânzarea celor 41 de apartamente și 2 penthouse-uri disponibile în acest moment, a căror valoare cumulată se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro, se va realiza exclusiv prin intermediul companiei Skia Real Estate, o subsidiară a One United Properties.

Compania One United Properties preia acest nou proiect rezidențial de la omul de afaceri Dorin Mateiu, fostul proprietar al companiei Elit Cugir, una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România. După vânzarea afacerii către Smithfield Foods în anul 2018, Dorin Mateiu și-a reorientat investițiile spre domeniul imobiliar, în portofoliul lui aflându-se astăzi și sediul central First Bank din Piața Victoriei (fosta Piraeus Bank), precum și o serie de alte proprietăți rezidențiale și de birouri aflate în zone centrale ale Bucureștiului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
rahmaninov residence
dinu pescariu