Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, a extins suprafața platformei logistice de la Dragomirești

Mediapost Hit Mail, controlată de Poșta Franceză, a extins suprafața platformei logistice de la Dragomirești
scris 27 apr 2021

Mediapost Hit Mail, companie ce furnizează servicii de marketing relațional din 1997, deținută de Poșta Franceză, a extins suprafeța depozitului din localitatea Dragomirești și deschide un nou spațiu logistic, în Bulgaria. Ambele platforme logistice totalizează aproape 14.000 metri pătrați și pot stoca împreună 11.500 de paleți.

Depozitul din România se află în parcul logistic WDP, a fost inaugurat în 2019 și extins în martie la o suprafață de 12.000 mp. Spațiul din Bulgaria, gestionat de filiala locală Metrica, achiziționată în 2015, este amplasat în Bojurishte, la o distanță de 15 kilometri de centrul capitalei, Sofia, se întinde pe 1.900 mp și face parte din proiectul Logistic Park Bulgaria. Mediapost Hit Mail a investit în total 600.000 de euro în echiparea și amenajarea celor două depozite.  În continuă expansiune, compania are 130 de angajați în depozitul de la Dragomirești și 10 în cel de la Bojurishte.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

„Am ales să extindem centrul din România și să adăugăm unul nou în Bulgaria, deoarece fluxurile logistice de e-commerce și cele de logistică promoțională din ambele spații geografice sunt foarte centralizate, astfel că este important să asigurăm capacitate în hub-urile centrale, respectiv București și Sofia. În funcție de trend, avem în vedere extinderi de capacitate, probabil în fiecare an dacă acesta va fi ascendent”, a declarat Directorul General al Mediapost Hit Mail, Marian Șeitan.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Pandemia a influențat în mod considerabil comerțul online, generând o explozie de comenzi și implicit crescând cererea de servicii complete de coletare și depozitare. Potrivit Asociației Bulgare de E-commerce, E-commerce-ul B2C din Bulgaria a crescut în 2020 cu 8,8% față de anul precedent. În conformitate cu Institutul Național de Statistică, în România, comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet au crescut în 2020 cu un procent de 39,7% față de 2019, an în care creșterea față de anul precedent fusese de doar 6.8%.

Înființată în 1997, compania Mediapost Hit Mail este din 2009 parte a grupului francez La Poste (Poșta Franceză), cu o cifră de afaceri de peste 31 miliarde de euro în 2020.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

În România și Bulgaria a avut afaceri de peste 36 miloane de euro (2020), cu circa 700 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
mediapost hit mail
dragomirești