Meta Estate Trust lansează Meta Homes

Meta Estate Trust lansează Meta Homes

Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2023

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET, anunță lansarea unei noi linii de business sub brandul Meta Homes. Aceasta va avea rolul de a promova proprietățile aflate în portofoliul trustului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Decizia de a crea divizia Meta Homes a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, fiind de altfel prevăzută încă de la înființarea Meta Estate Trust”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust.

Tranzacție - Ellaktor, unul dintre cele mai mari grupuri de construcții din Grecia, a finalizat, după 2 ani, vânzarea unei părți din fosta fabrică Dâmbovița către Vastint, cu acționari comuni cu ai IKEA, care pregătește acum demolarea CITEȘTE ȘI Tranzacție - Ellaktor, unul dintre cele mai mari grupuri de construcții din Grecia, a finalizat, după 2 ani, vânzarea unei părți din fosta fabrică Dâmbovița către Vastint, cu acționari comuni cu ai IKEA, care pregătește acum demolarea

De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit circa 24 milioane de euro în 25 de proiecte imobiliare, realizând până acum exit total din 8 dintre acestea. 

viewscnt
Afla mai multe despre
meta estate trust
meta homes