Nordis Group își consolidează echipa de management

Nordis Group își consolidează echipa de management

Răzvan Botezatu

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2021

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, planifică consolidarea poziției pe piața locală și îl numește pe Răzvan Botezatu în poziția de Operations Manager. Acesta va fi implicat în toate activitățile grupului de creare, livrare de produse și servicii imobiliare și va contribui la expansiunea afacerii. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Răzvan Botezatu a ocupat, în trecut, poziția de Enterprise Commercial Lead în cadrul Microsoft Romania, Head of Commercial Excellence în cadrul Coca-Cola Hellenic Romania și Director, Services and Strategic Accounts Operations, în cadrul Xerox Central Europe, Israel and Turkey.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Nordis Group propune un model unic de investiție pe piața internă: clienții pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani și un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
răzvan botezatu