Compania spaniolă Homing Properties a finalizat ansamblul imobiliar Triana

Compania spaniolă Homing Properties a finalizat ansamblul imobiliar Triana
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2021

Homing Properties, companie fondată de trei antreprenori spanioli - Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa - a finalizat ansamblul rezidențial Triana din zona bucureșteană Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul rezidențial se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.700 metri pătrați, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 8,5 milioane de euro. Lucrările la proiectul Triana au fost demarate în anul 2019, iar apartamentele au fost vândute în proporție de 75%.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Este al doilea proiect pe care dezvoltatorul îl livrează în ultimii doi ani, după ce a finalizat Trastevere în 2019.

În acest an, compania va începe construcția unui proiect rezidențial în centrul orașului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente și presupune o investiție de 10 milioane de euro.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa mai dețin în România compania de construcții Mantor. În total, cele 2 companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro și 60 angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
homing properties
trastevere