Nusco dezvoltă un proiect de locuințe de lux în centrul Bucureștiului

Nusco dezvoltă un proiect de locuințe de lux în centrul Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2015

Grupul italian Nusco, cu afaceri în imobiliare și în industria ușilor și ferestrelor, dezvoltă un ansamblu de locuințe de lux în zona centrală a Bucureștiului, denumit Premio Exclusive City Center, acesta fiind a doua investiție rezidențială a companiei, implicată până acum cu preponderență pe segmentul birourilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Premio Exclusive City Center va avea 32 de apartamente și 46 de locuri de parcare, în două corpuri cu 8, respectiv 6 etaje. Proiectul este construit pe strada Luca Stroici nr.13, Sectorul 2, aproape de Universitate, potrivit datelor Nusco.

Prima clădire va cuprinde la pater 2 apartamente cu 4 camere și gradină, la etajele 1-1, 2 apartamente cu 3 camere și 2 apartamente cu 4 camere, iar la etaje 7-8 va fi construit un penthouse. 

Clădirea a doua va avea la etajele 1-4 câte 4 apartament cu 3 camere, iar la etajele 5-6 un penthouse. Proiectul este promovat de firma Crosspoint Investment Banking &Real Estate.

 

Acesta este al doilea proiect rezidențial al grupului italian în București, pentru primul, denumit Pantelimon Residential Park, primind recent autorizația de construire. Complexul din Pantelimon se va adresa segmentului mediu de piață, în timp ce Premio Exclusive City Center este un proiect exclusivist. Complexul din Pantelimon va avea patru imobile cu câte 11 etaje, potrivit datelor de la Primăria Sectorului 2, care a emis autorizație de construire. 

Grupul Nusco a vândut anul trecut clădirea de birouri Nusco Tower de lângă stația de metrou Aurel Vlaicu către compania Globalworth, controlată de grecul Ioa­n­nis Papalekas, în urma unei tranzacții evaluate la 46 milioane de euro.

Familia Nusco a cumpărat integral platforma industrială Pipera și mai deține în România producătorul de uși și ferestre Pinum.  Pinum are în Pipera o unitate de producție de uși, iar anul acesta a inaugurat o fabrică de tâmplărie PVC în aceeași zonă.

Piața rezidențială din România a început să fie din nou interesantă pentru dezvoltatori, în condițiile unei relaxări din partea băncilor la acordarea creditelor pentru achiziția de locuințe.

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco
locuinte
investitie