OLX se extinde pe segmentul imobiliar

OLX se extinde pe segmentul imobiliar
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2016

Olx.ro, cea mai mare platformă de anunțuri de pe piața locală, se extinde, din august, pe nișa sectorului imobiliar, prin lansarea unui site dedicat strict acestui domeniu și anunță introducerea unor pachete comerciale personalizate pentru agenții, plus o platformă CRM pentru gestionarea ofertelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Lansarea unei platforme adresate exclusiv zonei imobiliare, respectiv a unei soluții integrate pentru companii, reprezintă pașii firești pe care îi facem pentru dinamizarea pieței și oferirea unui serviciu relevant și util cumpărătorilor și profesioniștilor din domeniu“, a declarat șeful divizie de real-estate a OLX România, Sorin Bălan.

În prezent, secțiunea Imobiliare din cadrul platformei este în top trei cele mai vizitate categorii din cadrul site-ului, cu o medie de 3,5 milioane de vizitatori unici lunari, scrie News.ro.

Peste 173.000 de anunțuri noi sunt listate o dată la 30 de zile, vânzătorii și cumpărătorii schimbând până la doua milioane de mesaje în fiecare lună.

De asemenea, conform studiilor realizate intern pentru ultimele trei luni, un imobil încărcat pe OLX este declarat vândut sau închiriat în aproximativ 28 de zile.

Tot din luna august, agențiile și profesioniștii din domeniu vor putea alege pachete de servicii personalizate pentru publicarea de anunțuri noi în cadrul categoriei Imobiliare de pe OLX, prețurile pornind de la aproximativ un euro în funcție de numărul de oferte încărcate.

Pentru români, platforma rămâne una accesibilă. Utilizatorii vor putea să publice până la trei anunțuri gratuite la fiecare 30 de zile.

Tot ca parte a noii direcții de dezvoltare și profesionalizare a serviciilor OLX, agențiile imobiliare vor avea o platformă CRM, AtlaStock, prin care își pot gestiona dintr-o singură interfață toate anunțurile.

Taxele pot fi plătite la ghișeele ANAF prin card în 10 județe CITEȘTE ȘI Taxele pot fi plătite la ghișeele ANAF prin card în 10 județe

”Cu ajutorul acesteia, agenții au informații în timp real cu privire la ofertele lor, contractele sau comisioanele aferente tranzacțiilor încheiate. De asemenea, proprietarii de agenții își pot măsura obiectiv performanțele echipelor lor de vânzări. Până în prezent, platforma AtlaStock este folosită de 700 de agenții din țară”, mai spune Sorin Bălan.

OLX.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de pe piața locală și este deținut de grupul Naspers din Africa de Sud. Cu o medie de peste 10 milioane vizitatori unici, categoriile cele mai accesate au fost auto, moto și ambarcațiuni, imobiliare și electronice și electrocasnice.

În primul trimestru al acestui an, numărul de descărcări pentru cele trei aplicații mobile OLX.ro a depășit 3,2 milioane. Platforma are mai mult de 4,2 milioane de oferte active pentru locuințe, mașini, casă și grădină sau locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
olx
imobiliare