One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Cotroceni Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2019

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafață brută închiriabilă (Gross Lettable Area) de 80.000 metri pătrați, dezvoltat pe terenul fostei fabrici Ventilatorul, cumpărat anul trecut de la Immofinanz.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente și va fi dezvoltată în mai multe faze începând cu 2020. 

Prețurile apartamentelor au crescut din nou. Unde sunt cele mai semnificative majorări CITEȘTE ȘI Prețurile apartamentelor au crescut din nou. Unde sunt cele mai semnificative majorări

Investiția se ridică la 130 milioane euro.

Înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru proiecte cum ar fi One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza. Începând cu 2017, împreună cu Ionuț Dumitrescu, a fost  înființată divizia de birouri, One Office, care are astăzi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate și clădirea One Victoriei Center, fosta Bucharest Corporate Center) și birouri în dezvoltare și construcție de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park). 

În august 2018, fondatorii companiei au dezvoltat divizia Neo, din care 30% este deținută de Octavian Avrămoiu și Cătălin Scripcaru, specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale de lux de tip boutique, pe terenuri de 2.000 – 3.000 de metri pătrați.

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
one cotroceni park