Tranzacție: Holcim România semnează o nouă achiziție

Tranzacție: Holcim România semnează o nouă achiziție
scris 12 nov 2019

Holcim România a finalizat achiziția a două stații de betoane situate în vecinătatea municipiului Iași, extinzându-și rețeaua națională la 17 stații.

Tranzacția a fost aprobată  de autoritatea de concurență din România.

Cele două stații nou achiziționate vor fi adăugate rețelei ClicBeton, plaformă lansată de Holcim anul trecut, prin intermediul căreia constructorii sau persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Conferința Profit.ro – Riscurile lui Roubini: stagnarea din țările dezvoltate, distrugerea locurilor de muncă de către tehnologie, inegalitatea care aduce presiuni populiste și datoria în exces care poate aduce un crah imobiliar CITEȘTE ȘI Conferința Profit.ro – Riscurile lui Roubini: stagnarea din țările dezvoltate, distrugerea locurilor de muncă de către tehnologie, inegalitatea care aduce presiuni populiste și datoria în exces care poate aduce un crah imobiliar

Holcim, parte a grupului LafargeHolcim, deține 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare la Turda, 17 stații ecologice de betoane, 3 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și 3 terminale de ciment, în București, Turda și Roman, având în total aproximativ 800 de angajați în România.

Grupul LafargeHolcim, cu sediul central în Jona, Elveția, a fost format în 2015, prin fuziunea companiilor Lafarge (Franța) și Holcim (Elveția).

LafargeHolcim a păstrat activele Holcim în România, activele Lafarge fiind preluate de producătorul irlandez de ciment CRH.

viewscnt
Afla mai multe despre
holcim romania
statii betoane iasi
achizitie
lafargeholcim