One United Properties începe construcția unui proiect exclusivist în Primăverii

One United Properties începe construcția unui proiect exclusivist în Primăverii
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2016

Compania One United Properties, deținută de Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, doi dintre fondatorii casei de investiții Capital Partners, a început lucrările la un complex rezidențial exclusivist situat în cartierul Primăverii din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul, denumit One Charles de Gaulle, prevede 33 de unități locative distribuite în două clădiri și va avea o suprafață construită de 8.000 metri pătrați, inclusiv subsol, spații tehnice și spații comune. Suprafața locuibilă va fi de 4000 mp. Livrarea este estimată pentru a doua jumătate a anului 2017.

One Charles de Gaulle va avea un regim de înălțime de S+DS+P+3E+4 retras + etaj tehnic, două deschideri, dintre care una chiar spre Piața Charles de Gaulle.

One United Properties dezvoltă complexuri rezidențiale exclusiviste în centrul și nordul Capitalei. Compania are în construcție proiecte rezidențiale care totalizează aproximativ 300 de apartamente. Cele mai recente proiecte finalizate sunt One Floreasca Lake (15.000 mp și 68 apartamente - prima fază livrată în iunie 2013, a doua în august 2015) și Madrigalului Residence (4.000 mp și 14 apartmente, livrat în septembrie 2014). 

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
locuinte
primaverii