One United Properties investește 6 milioane de euro în construirea a două școli

One United Properties investește 6 milioane de euro în construirea a două școli
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2023

One United Properties, investitor și dezvoltator de proiecte rezidențiale și birouri, va investi în construirea a două școli în zona lacurilor Tei și Plumbuita din sectorul 2 al Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima unitate educațională va fi amplasată în cadrul dezvoltării One Lake District, în vreme ce a doua școală va fi situată între dezvoltările One Lake Club și One High District. Investiția pentru construirea celor două unități de învățământ ce vor funcționa în sistem privat se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

FOTO Metin Dogan investește peste 60 de milioane de euro în dezvoltarea, lângă București, a unui resort de golf și a unui ansamblu rezidențial CITEȘTE ȘI FOTO Metin Dogan investește peste 60 de milioane de euro în dezvoltarea, lângă București, a unui resort de golf și a unui ansamblu rezidențial

Fiecare dintre aceste școli va include ciclul claselor I - VIII, plus creșă și grădiniță. Școlile vor fi administrate de unități de învățământ.

Școala din cadrul dezvoltării One Lake District va fi construită pe o suprafață desfășurată de 4.200 mp, cu parter și 3 etaje. Cea de-a doua școală, situată în proximitatea pietonală a cartierelor One High District și One Lake Club, va avea o suprafață construită de aproximativ 4.400 mp.

Recent, One United Properties, fondat de bancherii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a vândut participația deținută la clădirea de birouri One Herăstrău Office, într-o tranzacție de 21 milioane euro.

One United Properties este a treia cea mai mare companie antreprenorială listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, precum și cel mai mare dezvoltator imobiliar listat pe piața de capital locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
scoli