OTP Bank acordă o finanțare de 9 milioane euro dezvoltatorului Oasis pentru construcția Prima Shops Sibiu

OTP Bank acordă o finanțare de 9 milioane euro dezvoltatorului Oasis pentru construcția Prima Shops Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2021

OTP Bank acordă o finanțare în valoare de aproximativ 9 milioane euro dezvoltatorului de proprietăți imobiliare Oasis Retail Development & Consulting, pentru construcția parcului de retail Prima Shops Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima etapă de dezvoltare a parcului de retail construit de Oasis Group în zona de nord a orașului Sibiu va avea un spațiu comercial închiriabil de 9.000 mp, repartizat în 11 unități de retail, iar finanțarea acordată de OTP Bank reprezintă 75% din investiția totală.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Predarea spațiilor către viitorii chiriași va fi în august 2021, iar deschiderea către public va avea loc în octombrie 2021.

În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail, care completează mixul celor existente, dar și spații de servicii și mai multe restaurante. Întregul proiect Prima Shopping Center Sibiu va avea la finalizare o suprafață totală de 60.000 mp și va fi unul dintre cele mai mari proiecte de tip retail parc din vestul țării.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Oasis Group, unul dintre principalii dezvoltatori și operatori de proprietăți de retail din România, are o experiență de 28 de ani, din care 18 ani pe plan local ca partener de dezvoltare pentru lanțuri de retail precum Kaufland, Plus, Lidl, HORNBACH, C&A, Flanco, Takko Fashion, Deichmann, PEPCO, Altex etc. Activitatea grupului în România cuprinde aproape 2 milioane de metri pătrați de teren dezvoltat și peste 100 de proiecte de retail finalizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
oasis retail development
prima shops sibiu