MVGM Group intră pe piața rezidențială din România

MVGM Group intră pe piața rezidențială din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2021

MVGM Group, înregistrat în Olanda, care a preluat în 2019 divizia JLL de property management în România, a preluat serviciile de property management pentru complexul rezidențial NorthLight Residence, dezvoltat de InteRo Property Development în București. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”MVGM intră pe piața rezidențială din România, un segment care oferă în prezent o oportunitate de business importantă în condițiile în care tot mai mulți dezvoltatori aleg să asigure cumpărătorilor din complexurile pe care le dezvoltă servicii profesionale de administrare a acestora. România este o piață extrem de importantă pentru MVGM”, a declarat Mariana Stamate, managing director MVGM România.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Compania administrează în prezent proprietăți comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale).

MVGM Group și-a propus să ajungă la un portofoliu de 2.500 de locuințe administrate în următorii doi ani.

Portofoliul comercial internațional (birouri, spații industriale, spații logistice, retail și alte clase de active) pe care MVGM le administrează are o valoare de piață de peste 12 miliarde de euro, în timp ce segmentul rezidențial este de aproximativ 62 de miliarde de euro. Activele gestionate însumează o suprafață totală de peste 22 de milioane de metri pătrați de spațiu comercial și un portofoliu internațional de peste 100.000 de unități rezidențiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
mvgm group
property management