Ovidiu Șandor inaugurează prima fază a clădirii ISHO Offices din Timișoara

Ovidiu Șandor inaugurează prima fază a clădirii ISHO Offices din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2018

Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Șandor și dezvoltatorul proiectului ISHO, inaugurează prima fază a clădirii ISHO Offices din Timișoara. Faza I a proiectului are o suprafață închiriabilă de 15.000 metri pătrați, care este închiriată aproape în întregime. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.

Avon vinde ultima sa fabrică din Statele Unite producătorului francez de cosmetice Fareva CITEȘTE ȘI Avon vinde ultima sa fabrică din Statele Unite producătorului francez de cosmetice Fareva

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține 40 de birouri în 20 de țări, este prima companie care a început activitatea în noul spațiu închiriat în ISHO Offices. Compania are în prezent peste 130 de angajați în Timișoara și plănuiește să depășească 200 de angajați în următorii ani. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mulberry development
isho offices