P3 continuă extinderea parcului P3 Bucharest, ridicând prima coloană a primului nou depozit pe care îl va construi în 2017

P3 continuă extinderea parcului P3 Bucharest, ridicând prima coloană a primului nou depozit pe care îl va construi în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2017

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a anunțat astăzi începerea construcției noului său depozit din parcul P3 Bucharest cu o ceremonie specială de ridicare a primei coloane. Facilitatea logistică de 13.900 metri pătrați va include 400 metri pătrați de birouri. P3 este deja în discuții avansate cu un potențial client interesat să închirieze toată clădirea. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De când a achiziționat parcul în anul 2015, P3 a construit în total 90.000 metri pătrați de spații logistice noi. Acest recent depozit este a douăsprezecea construcție din parcul P3. Pe parcursul acestui an, P3 va adăuga încă 65.000 metri pătrați în trei viitoare construcții, ceea ce înseamnă că P3 este pe cale să-și dubleze suprafața totală a parcului în numai doi ani.

În acest moment, P3 are construcții în derulare în patru țări și multe altele în curs de dezvoltare.

“Acesta este un moment important pentru P3 în România, pentru că începem să concretizăm planurile noastre ambițioase de extindere. Aceasta este prima construcție pe care o începem în 2017. Plănuim să construim în total trei depozite anul acesta. Aceasta se bazează pe creșterea pe care P3 o are în cele 9 țări europene, în care se dezvoltă. Extinderea noastră demonstrează clar faptul că partenerii și clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea serviciilor noastre și doresc să închirieze mai mult spațiu în parcul nostru. Obiectivul este să creăm cel mai important hub logistic din zona Bucureștiului. Evoluția pe care am avut-o anul trecut și planurile noastre pentru 2017 arată că ne-am angajat să atingem acestui obiectiv și putem să fim un partener pe termen lung pentru clienții noștri”, spune Blake Horsley, Country Head P3 în România.

FOTO Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat un laborator medical, prezentat drept cel mai modern din sistemul autohton, investiție de 3,5 milioane euro CITEȘTE ȘI FOTO Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat un laborator medical, prezentat drept cel mai modern din sistemul autohton, investiție de 3,5 milioane euro

Finalizarea depozitului este planificată pentru luna august 2017, cu posibilitatea ca primul client să aibă acces mai devreme, încă din luna iunie.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 metri pătrați în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Localizat la numai 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (la o distanță de 22 km) și la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și, de asemenea, încearcă să se extindă atât în București, cât și în centrul și vestul țării.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 182 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.8 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.

P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3 bucharest
depozit