P3 Logistic Parks refinanțează împrumuturi de 1,4 mld. euro; pentru România prin Raiffeisen Bank International

P3 Logistic Parks refinanțează împrumuturi de 1,4 mld. euro; pentru România prin Raiffeisen Bank International
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 6 oct 2016

Dezvoltatorul de spații logistice P3, controlat de fonduri americane, care deține cel mai mare parc logistic din România - P3 Bucharest, de peste 300.000 metri pătrați, a încheiat o refinanțare pe termen lung de 1,4 miliarde euro, pentru România prin intermediul Raiffeisen Bank International (RBI).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

P3  a cumpărat cel mai mare parc logistic din România la începutul anului 2015 de la CA Immobilien Anlagen AG.

Pentru Europa de Vest și Polonia, împrumuturile sunt garantate integral de Morgan Stanley, pentru Cehia și Slovacia de patru bănci cehe: ČSOB în calitate de agent, Komerční Banka,  UniCredit Bank și Česká Spořitelna, iar pentru România de Raiffeisen Bank International (RBI).

”Suntem mândri de progresul făcut de P3 și de echipa sa de management, din momentul achiziției și până acum. (…) Această refinanțare dă posibilitate companiei să continue procesul de extindere”, a declarat Anand Tejani, partener la TPG Real Estate.

Portofoliul P3 cuprinde 163 de depozite construite la cele mai înalte standarde, cu o vârstă medie de 8,4 ani, care totalizează 3,3 milioane metri pătrați de spații în nouă țări și terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1,4 milioane metri pătrați.

Planurile P3 includ o creștere continuă în România, dar și în Europa de Vest. Mai mult, datorită recentei achiziții de teren în apropierea parcului P3 Bucharest, compania are acum posibilitatea de a construi până la 90.000 metri pătrați de spații suplimentare, în unități începând de la 4.000 metri pătrați până la 40.000 metri pătrați.

Parcul P3 Bucharest este poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, în partea de vest a orașului București. Are acces direct și rapid la autostrada A1 și se află în imediata apropiere a șoselei de centură a orașului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale Bucureștiului, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
refinanțare
împrumuturi