Papalekas a majorat cu 46 mil. euro capitalul firmelor care dețin clădirile de birouri BOB și BOC

Papalekas a majorat cu 46 mil. euro capitalul firmelor care dețin clădirile de birouri BOB și BOC
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2016

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a majorat cu 46,4 milioane de euro capitalul firmelor prin care deține clădirile de birouri BOB și BOC din Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, capitalul firmei BOB Development a fost majorat cu 25,9 milioane de euro, iar cel al firmei BOC Real Property cu 20,43 milioane de euro.

Clădirile BOB și BOC reprezintă doar o parte a portofoliului deținut de Papalekas în România, prin intermediul firmei Globalworth, listată la Bursa de la Londra.

Portofoliul Globalworth cuprinde proprietăți de birouri și parcuri industriale, evaluate anul trecut la peste 831 de milioane de euro.

Ministerul Fondurilor Europene se mută din clădirea lui Papalekas la Parlament CITEȘTE ȘI Ministerul Fondurilor Europene se mută din clădirea lui Papalekas la Parlament

Clădirile BOB și BOC sunt localizate pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din București și au în total aproape 80.000 de metri pătrați închiriabili. Printre chiriașii clădirilor se numără Deutsche Bank, Stefanini și Honeywell.

viewscnt
Afla mai multe despre
papalekas
capital
majorare