Peste 6.500 de locuințe în construcție în zona de nord a Bucureștiului

Peste 6.500 de locuințe în construcție în zona de nord a Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2019

Peste 6.500 de locuințe se află în acest moment în diferite faze de construcție în zona de nord a Bucureștiului, acestea urmând a fi livrate pe piața în 2019 și 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare parte a acestor locuințe, aproximativ 60%, se află în zona Aviației – Pipera, unde sunt concentrate cele mai multe clădiri de birouri din Capitală, potrivit unui studiu întocmit de către compania de consultanță imobiliară SVN România. Atfel, aproximativ 2.400 de locuințe sunt programate spre livrare în acest an în aceasta zonă, în timp ce alte aproximativ 1.500 de unități aflate acum în construcție ar urma să fie livrate în zonă în 2020.

Două treimi dintre cele mai mari companii IT&C din București preferă birouri în anumite zone CITEȘTE ȘI Două treimi dintre cele mai mari companii IT&C din București preferă birouri în anumite zone

Datele companiei arată că alte aproximativ 6.000 de locuințe sunt în faza de planificare pentru a intra în dezvoltare în perioada 2020 – 2021 în arealul Floreasca – Aviației – Barbu Văcărescu – Pipera, zona căpătând în ultimii doi ani o importanță semnificativa în livrările de locuințe din București. Aceste noi locuințe sunt incluse atât în cadrul unor noi faze ale unor proiecte deja existente, cât și în proiecte care ar urma să fie lansate pe piață în viitor.

Anul trecut au fost livrate 11.272 de locuințe în regiunea București – Ilfov, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, în creștere cu 18% comparativ cu 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
locuinte
constructie