Petra Pavaje lansează gama Grand Urban

Petra Pavaje lansează gama Grand Urban
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 nov 2022

În această primăvară, Petra Pavaje, divizia de prefabricate de beton a compaiei Florea Grup, a lansat pe piață gama „Grand Urban”. Produsele sunt disponibile în 2 formate: mix 4.4 și100x50x8. Gama cuprinde degradeuri în 3 nuanțe care imită piatra naturală: gri antic, moka și gri bazaltic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Plăcile de mari dimensiuni sunt tot mai folosite atât în amenajările interioare, cât și în cele exterioare, fiind soluția aleasă de tot mai mulți arhitecți și proprietari de case pentru un design condemporan. Dacă în trecut plăcile din beton vibropresat puteau fi fabricate doar la dimensiuni mici, tehnologia modernă implementată de către Petra Pavaje permite astăzi și producerea plăcilor de mari dimensiuni. Mai mult, stratul de suprafață al pavajelor este impregnat cu un lac protector, care asigură durabilitate și intensitate culorilor.  Aceasta este o soluție unică în România, Petra Pavaje fiind singurul producător autohton care are pusă în funcțiune tehnologia pentru aceste plăci de mari dimensiuni, la toate cele 4 fabrici pe care le deține în Alba Iulia, Arad, Ploiești și Roman.

Petra Pavaje lansează gama Grand Urban

Produsele sunt ideale pentru o amenjare vastă, fie că e vorba despre o piață, un parc sau o terasă generoasă. Pe lângă varietatea inedită a culorilor și diferențele în suprafața plăcilor, gama Grand Urban permite o versatilitate mare a amenajărilor, oferind răspunsul la multiple proiecte, atât rezidențiale, cât și publice sau comerciale. Plăcile Grand Urban sunt ideale pentru aranjarea lor coliniară, reducând considerabil proporția rosturior de îmbinare din proiect. Se obține astfel un spațiu cu puține linii, ceea ce crează o suprafață uniformă și elegantă chiar și în zone foarte spațioase. Minimalismul este astăzi sinonim cu modernismul, iar un design cu cât mai puține linii și unghiuri de îmbinare este soluția perfectă în acest sens.

Chiar dacă plăcile sunt folosite mai ales pentru amenajările de mari dimensiuni, cu ele se poate crea un design inedit și pe o suprafață mai mică. Mai puține linii de îmbinare înseamnă o fragmentare redusă a spațiului, ceea ce oferă iluzia optică a unui spațiu mai mare. Grand Urban poate fi folosit și în proiectele de decorare a spațiilor verzi, prin adăugarea acestor plăci ca pași înnierbați în stil japonez, ceea ce contribuie la crearea unor proiecte inedite și atractive, pline de creativitate, dar și practice

Un alt avantaj al produselor Grand Urban este întreținerea ușoară. Orice proprietar de spațiu pavat știe că zonele care necesită cea mai multă atenție sunt rosturile de îmbinare. Mai puține rosturi și mai multe suprafețe uniforme înseamnă automat timp și energie redusă în mentenanța lor.

Petra Pavaje lansează gama Grand Urban

Toate produsele au garanție 5 ani. Petra Pavaje asigură livrarea oriunde în țară, grație flotei proprii de autocamioane.

Produsele sunt disponibile la depozitele proprii Petra Pavaje, precum și la distribuitorii autorizați.

Petra Pavaje este un brand al companiei Florea Grup, fondată de frații Marcel și David Florea în anul 1996. Experiența în producția și prelucrarea betonului, procesul integrat de fabricație și portofoliul vast de lucrări este garanția expertizei în domeniu. Noua divizie de prefabricate de beton a venit așadar ca un pas firesc în dezvoltarea companiei. Cu o istorie care a început să fie scrisă în urmă cu un sfert de secol, Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania, având o cifră de afaceri cumulată de peste 200 de milioane de lei în 2021 și mai mult de 700 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
petra pavaje
grand urban