Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park

Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park

Oregon Park 1

scris 10 iul 2017

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a închiriat 35.000 metri pătrați de spații de birouri în cadrul complexului Oregon Park, situat pe șoseaua Pipera, reprezentând 78,6% din suprafața construită în prima fază a proiectului. Oregon Park este al șaselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, după Opera Center I și II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A și Floreasca Park.

Prima fază a proiectului este formată din două clădiri - A și B - care au împreună o suprafață închiriabilă netă de 44.500 metri pătrați. Clădirea A, a cărei construcție a fost finalizată în luna septembrie 2016, are o suprafață totală închiriabilă de 20.500 metri pătrați, iar spațiile de birouri au fost ocupate integral de către compania americană Oracle. 

 

 

Clădirea B a fost predată primilor chiriași în februarie 2017 și are o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.500 metri pătrați. Printre firmele care au închiriat spații în clădire se află Kambi, Deloitte Tehnologie, Medicover, Markant AG, postul de radio Europa FM sau Euler Hermes.

Ansamblul Oregon Park în forma sa actuală, clădirile A și B, va fi închiriat complet până la finalul acestui an, conform estimărilor reprezentanților Portland Trust.

Familia Bălășescu, care a fondat compania Urgent Curier, intră pe piața imobiliară preluând complexul Siriului Residence CITEȘTE ȘI Familia Bălășescu, care a fondat compania Urgent Curier, intră pe piața imobiliară preluând complexul Siriului Residence

Cea de-a doua fază a proiectului constă în dezvoltarea clădirii C, care va dispune de o suprafață brută închiriabilă de 24.500 metri pătrați și va fi construită în oglindă față de clădirea B. Lucrările vor începe în această toamnă și au ca termen de finalizare trimestrul al patrulea din 2018. Cele trei construcții din complexul Oregon Park vor ocupa împreună o suprafață netă închiriabilă de circa 69.000 metri pătrați.

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. Firma a fost înființată în anul 1997 de către britanicul Robert Neale, care deține funcția de director general în cadrul companiei. În 1999, o parte din Portland Trust a fost preluată de grupul American Apollo Real Estate Advisors, acum ARES Management, pentru a se putea extinde și a investi în proiecte mai ample.

În România, compania a pus accent pe dezvoltarea unor clădiri de birouri la cele mai înalte standarde și a unui spațiu industrial. Portland Trust are birouri în Praga și București și a construit până în prezent peste 550.000 de metri pătrați de spații închiriabile.

Oregon Park 2

Oregon Park 2

viewscnt
Afla mai multe despre
portland trust
oregon park
barbu vacarescu
birouri