Prima fază de construcție a celui mai nou campus al Deutsche Schule Bukarest - finalizată

Prima fază de construcție a celui mai nou campus al Deutsche Schule Bukarest - finalizată
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2020

REC Immpuls, filiala regională a grupului REC Partners, anunță finalizarea primei etape de construcție a celui mai nou campus pentru scoala germană Deutsche Schule Bukarest.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

REC a fost implicată în organizarea concursului de arhitectură, în coordonarea și supervizarea activităților de proiectare, organizarea licitației pentru constructor și coordonarea și supravegherea execuției lucrărilor. Investiția în construcția primei faze a campusului DSBU se ridică la 10 de milioane de euro din investiția totală de 20 de milioane de euro necesară realizării întregului proiect.

INFOGRAFIC Efectul statului în casă. Românii, focus pe zugrăvit plus schimbarea parchetului și a caloriferelor CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Efectul statului în casă. Românii, focus pe zugrăvit plus schimbarea parchetului și a caloriferelor

„Dincolo de activitatea clasică de project management, REC s-a implicat și în optimizarea soluțiilor tehnice, dar și în finanțarea proiectului și găsirea de sponsori pentru DBU. Consultanța, proiectarea și project managementul proiectelor de școala reprezintă o arie de expertiză importantă, pe care REC o desfășoară de ani buni în Germania. Ne bucurăm să implementăm aceleași standarde și în România, mai ales în cadrul unui proiect unic, precum noul campus de la Deutsche Schule Bukarest”, spune Rafat Kamal, partener REC.

Campusul Deutsche Schule Bukarest este construit în două faze, pe un teren cu suprafața de 21.300 metri pătrați, donație din partea Petrom, și o suprafață construită desfășurată de 10.950 metri pătrați, în zona de nord a Bucureștiului, având alături Petrom City. Activitatea de construire s-a desfășurat inclusiv pe durata perioadei stării de urgență, urmând ca Deutsche Schule Bukarest să fie inaugurată în septembrie 2020.

REC Partners a livrat proiecte de peste 10 milioane de metri pătrați cu echipa proprie de peste 80 de ingineri, arhitecți și economiști cu birouri în Berlin, Bochum, Frankfurt a.M., Hamburg, Köln și București.  În România, portofoliul REC include clienți precum BCR, Petrom, BNP Paribas, Immo, Vastint, Skanska.

viewscnt
Afla mai multe despre
rec
campus
deutsche schule bukarest