Primăria Capitalei anunță că reia procedura în cazul achiziționării de locuințe pentru cadrele medicale

Primăria Capitalei anunță că reia procedura în cazul achiziționării de locuințe pentru cadrele medicale
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2018

Primăria Capitalei anunță joi că reia procedura în cazul achiziționării de locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și personalul auxiliar din spitalele aflate în administrarea Municipalității întrucât în prima etapă ofertele depuse de agenții economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul de cumpărare locuințe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica "Anunțuri", scrie News.ro.  

Conform Primăriei Capitalei, procedura a fost reluată întrucât în prima etapă, ofertele depuse de agenții economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea CITEȘTE ȘI Ironie: Fiscul se mută în fostul sediu al televiziunilor Antena, după ce i l-a confiscat. Clădirea - dorită și de DNA și Gabriel Oprea

"Pentru a încuraja cadrele medicale care își desfășoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei să rămână în țara, ne propunem să le oferim condiții cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calității serviciilor oferite pacienților. În consecință, dorim achiziționarea a aproximativ 600 de locuințe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data această ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziția personalului medical locuințe moderne, care să le asigure tot confortul", a declarat primarul Gabriela Firea. 

Consiliul General al Municipiului București a aprobat în 4 mai un proiect de hotărâre privind achiziționarea de locuințe pentru personalul medical. Locuințele de serviciu ar urma să fie achiziționate în etape, prima dată urmând să fie cumpărate 100 de locuințe: 10 cu o cameră, 70 cu două camere și 20 cu trei camere. În a două etapă vor fi achiziționate 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând că până la sfârșitul lunii decembrie să fie achiziționate alte 250 de locuințe.

viewscnt
Afla mai multe despre
primarie
locuinte